Ny tiltrotator for voksende maskinsegment

Rototilt Group lanserer en ny modell tiltrotator for maskiner opp mot 19 tonn.

– Rototilt® R5 retter seg mot et voksende maskinsegment, og da er det viktig å matche de rette egenskaper og rett størrelse til rett verdi for kunden, sier Per Väppling, markeds- og salgssjef i Rototilt Group i en pressemelding fra selskapet.

Produsenten lover enklere service og lengre levetid, takket være integrert medbringer, forbedret sentralsmøring (ILS) og en ny type hydraulisk kobling. Rotorkroppen består av en helt ny og forbedret støping.

Annonse

– Vi har tatt det aller beste fra Rototilt® R-konseptet og lagt til noen smarte løsninger som både forbedrer egenskapene og gir en bedre totaløkonomi, sier Niklas Bjuhr, teknisk sjef i Rototilt Group.

Den nye tiltrotatoren kan utstyres med styresystemet ICS, sikkerhetslåsen SecureLock™ og integreres til maskinens gravesystem med Rototilt Positioning Solution (RPS). RPS er nå tilgjengelig til de vanligste og mest etablerte maskinstyringssystemene på markedet.

Rototilt tilbyr nå også, som eneste tiltrotatorprodusent i verden, enkeltvirkende tiltsylindere med lastholdningsventil til Rototilt® R4, R5, R6 och R8. Det gir fordeler når plassen er svært begrenset samtidig som ekstra høy sikkerhet er viktig.

Rototilt® R5 lanseres og har salgsstart på Bauma 2016 i München i april.