Full kontroll på redskapet i alle stillinger

Ved å bruke Rototilt® Positioning Solution (RPS) og Trimbles gravesystem GCS900, får maskinføreren redskapets nøyaktige posisjon.

Denne nye innovative teknologien gir føreren både høyde og rotasjonslinje, noe som et enda mer effektivt verktøy ved alle former for anleggsoppdrag som f.eks. når du skal jobbe i fine skråninger, graving på trange steder eller forflytte store landmasser. Dette ifølge en pressemelding fra Rototilt Group.

Mer effektivt og nøyaktig

Full kontroll på redskapets tilt- og rotasjonsvinkel med Rototilt® Positioning Solution kombinert med nøyaktig posisjon i Trimbles gravesystem innebærer tid- og drivstoffinnsparinger for entreprenøren. Ifølge pressemeldingen vil denne nye løsningen gjøre arbeidet betydelig enklere for føreren i og med at man alltid kan se posisjonen og høyden uavhengig av hvordan man roterer skuffen. Entreprenøren kan jobbe betydelig mer effektivt og nøyaktig med RTS koblet til sitt Trimble GCS900 gravesystemet.

Annonse

Økt produktivtet

– Vi har gjennomført vellykkede tester i samarbeid med Trimble, og kan nå koble Rototilt® Positioning Solution til Trimbles gravesystem GCS900 forteller Per Väppling, salgs- og markedssjef hos Rototilt Group AB.

– På denne måten kan føreren integrere Rototilt® med gravesystemet fra Trimble, og dermed oppnå bedre presisjon og produktivitet enn tidligere, poengterer han.

– Våre entreprenørkunder har etterspurt en løsning som gjør det mulig for gravemaskinføreren å øke effektiviteten når det benyttes tiltrotator og redskap ytterligere, og flere systemer er allerede levert i Danmark og Norge forteller Ryan Kunisch, marketing director, Trimble Civil Engineeriung and Construction.

– I samarbeid med Rototilt har vi optimert gravesystemets ytelse for å kunne øke entreprenørens produktivitet avslutter Kunisch.

Utstyrskrav:

Gravesystem – Trimble GCS900 gravesystem med programversjon 12.8 eller nyere.
Tiltrotator – Rototilt® modell R4, R6, R8 (eller Advance Line), ICS-styresystem med autokalibrering og/eller SecureLock™.