Ut på demotur med Case traktor og maskin

A-K Maskiner legger ut på veien. Viser fram Case traktorer og anleggsmaskiner på miniturné. Kun fem stoppesteder.

Case-importør A-K Maskiner AS drar i mars ut på turné med Case traktorer og anleggsmaskiner.

Turneen ”Case on tour” starter i Nærbø på Jæren 1. mars og ender opp i Fannrem i Sør-Trøndelag 16. mars.

Annonse

Få stoppesteder

Men derimellom er det kun stopp i Sarpsborg , Gjøvik og Hemsedal, så det gjelder å være våken for dem som er interessert i å se nærmere på utstyret.

– Reiseruta er en kombinasjon av intern opplæring og kundekontakt. Det er ikke så mange stopp som på tidligere turneer, sier kategorisjef for Case IH (traktorer) og Case CE (anleggsmaskiner) Hans Arne Thorshaug i A-K maskiner.

Case on tour 2016

  1. mars Nærbø.

4. mars Sarpsborg

8. mars Hemsedal

11. mars Gjøvik

16. mars Fannrem

2016 er første hele driftsår der anleggsvirksomheten håndteres av morselskapet A-K Maskiner AS, i stedet for datterselskapet A-K Anleggsmaskiner AS.

Dermed er også Case anleggsmaskiner med for fullt, i tillegg til de røde Case traktorene.

Midi-gravere

Det er de to forventede bestselgerne i midi-segmentet av gravemaskiner som blir med på tur. Det vil si CX gravemaskiner på 8 og 14,5 tonn.

– Det er de vi tror det er mest marked for, i tillegg til minimaskinene. Men det er jo interessant å registrerer at de to første solgte maskinene i år var vesentlig større CX 210 og 250. De gikk til Steinkjer og Eide, sier Thorhaug

Byttet inn Cat

– Det er også interessant å se at en av dem byttet inn en Cat. Det er et tydelig signal om at Case betraktes som et premium-merke, legger han til.

På de fire stoppestedene blir det en kombinasjon av teoretisk og praktisk gjennomgang av utstyret, og åpen dag.

Her blir det også kvalifiseringsrunder til maskinførerkonkurransen Case Rodeo. Vinnerne går til den internasjonale finalen i Frankrike til høsten.