Ny hoppetusse fra Atlas Copco

Enda mer effektiv og bedre sluttresultat, lover produsenten.

Den nye stamperen LT 8005 føyer seg inn i rekken av suksessrike stampergenerasjoner, som LT 5005 og LT 6005, men gir enda mer effektiv komprimering og et enda bedre sluttresultat. Det skriver Atlas Copco i en pressemelding.

Robust partner

LT 8005 er ifølge pressemeldingen en robust og pålitelig maskin med optimal driftstid og enkelt vedlikehold.

Annonse

Nye LT 8005 egner seg for de tøffeste komprimeringsoppdragene på silt, sand, grus og leire, ifølge produsenten. Den skal være enkel å håndtere under alle forhold, og den smidige konstruksjonen gjør at du man arbeide tettere inntil vegger, stolper og andre hindringer.
Et automatisk luftventilatorsystem sikrer jevn oppstart, og de faste gassinnstillingene skal gi økt effektivitet og redusert slitasje. Dempingen minimerer vibrasjonsnivået.

Enkelt vedlikehold

Alle servicepunktene på LT 8005 er lett tilgjengelige, og det meste av vedlikeholdet kan utføres på stedet. Det store luftfilteret kan skiftes uten verktøy, og drivstoffilteret kan enkelt byttes selv ved full tank.