Storordre på utstyr til leie-Cat-er

Pon Rental har inngått en toårig avtale for levering av utstyr til 200 Cat-maskiner.

Pon Rental har en kontinuerlig utskiftning av maskiner, og maskinene i flåten blir aldri eldre enn 36 måneder før de selges gjennom Pon Equipment med «Cat Certified Used -garanti». Garantien er et unikt konsept som gir tilgang til nesten nye maskiner med lavt timetall og god garanti, skriver Pon i en pressemelding.

Større flåte

Maskinene i utleieflåten blir større og større, og kravet til kvalitet og god service på maskiner og utstyr er viktig både for oss i Pon Rental og for kundene som kjøper de i etterkant.

Annonse

– Det er flere store maskiner som skal inn i flåten i 2016, sier Operation Manager Morten Talebø, som også er ansvarlig for maskinparken.

Tarlebø forteller at det så langt i år er levert 107 CAT-maskiner i størrelser 0,9 til 55 tonn til Pon Equipments bruktavdeling. Disse har så i etterkant blitt solgt som «Cat Certified Used».

– Planen for 2016 og 2017 er at vi skal fortsette med dette volumet og vi planlegger å kjøpe 100 nye CAT-maskiner hvert år. Det kan fort bli flere også, om markedet er bra, sier han.

Utstyrsleverandørene som er valgt for den nye avtalen:

  • Klepp Mek – Skuffer og hurtigfester
  • SMP Parts AS – Skuffer og hurtigfester
  • Norsecraft Tec AS – Lincoln sentralsmøring
  • Rototilt AS – Rotortilter