Stangeland med strategisk oppkjøp

Stangeland Maskin AS har kjøpt bore- og sprengningsavdelingen av Velde Fjellboring, ifølge en pressemelding.

– Med denne avtalen i boks styrker vi bergavdelingen i Stangeland Maskin med enda mer kompetanse og utstyr, sier en fornøyd daglig leder, Olav Stangeland, som i flere år har hatt et godt samarbeid med Velde.

Kjøpet innebærer at 7 ansatte, 5 borerigger, 6 sprengningsbiler og sprengningsutstyr i Velde Fjellboring får nye eiere.

Annonse

Stangeland Maskin disponerer nå 25 borerigger inkludert fundamenteringsriggene våre.

– Velde ønsker med dette å styrke fokuset omkring våre kjerneområder som er pukk, asfalt, betong og gjenvinning. Vi har stor tro på at våre ansatte får et interessant og utviklende fagmiljø i bergavdelingen til Stangeland Maskin, sier Egil Velde.