Hørselvern med DAB+

– En god nyhet til bønder, anleggsarbeidere, håndverkere, maskinførere og mange andre som til daglig jobber i støyende omgivelser.

Det sier HC Andersen – han heter egentlig Hans Christian – i selskapet Sahaga AS i en pressemelding om hørselvernet POP@work.

Kanskje Norges første

– Kanskje Norges første PPE-sertifiserte hørselvern med dab+, fm og AUX-linjeinngang, fortsetter han.

Annonse

Med DAB+ får du tilgang til alle de nye, digitale radiokanalene. For eksempel NRKs P13, der «Radioresepsjonen» befinner seg nå om dagen.

Stenger i 2017

Og en hel del annet radioinnhold du kun får adgang til gjennom DAB. Dessuten ligger det an til at hele FM-nettet blir stengt i 2017, og da må du ha DAB for å høre radio i det hele tatt.

POP@work er oppladbart og loves av leverandøren å holde en hel arbeidsdag per opplading.

HMS-regulert volum

– Hørselvernet er sertifisert som Personal Protection Equipment. Det betyr blant annet at volumet er justert innenfor det som kreves i bl.a. HMS-reglementet. Det kan hende du synes det er lavt med en gang, men etter en hel dag på jobben vil du finne lydvolumet svært behagelig. Dempingen er god, lover HC Andersen.

Dette produktet har blitt testet i samsvar med harmoniserte europeiske standarder EN 352-1: 2002 og EN 352-8: 2008 og oppfyller sikkerhetskravene for PPE-direktiv 89/686/EEC.

Bare så du vet det.