Stangeland Maskin vokser i Ryfylke

Kjøper entreprenørbedriften Brødrene Jørmeland AS, som holder til i Hjelmeland og Strand kommune.

– Vi har inngått en avtale om å kjøpe 100 % av aksjene i Brødrene Jørmeland AS, forteller en fornøyd daglig leder i Stangeland Maskin AS, Olav Stangeland i en pressemelding.

– Med dette kjøpet styrker vi posisjonen vår i Ryfylke ytterligere.

Annonse

Dette er den andre entreprenørbedriften Stangeland Maskin AS kjøper i Ryfylke dette året. Tidligere i å var det Magnar Ur AS som ble en del av Stangeland-konsernet. Brødrene Jørmeland AS har 48 ansatte.

Daglig leder i Brødrene Jørmeland AS, Arne Jørmeland, gleder seg til at bedriften blir en del av et stort, profesjonelt konsern. Han ser helt klart stordriftsfordeler med oppkjøpet, i et stadig mer kompetansekrevende marked. Jørmeland skal selv, i en overgangsperiode, være med å fusjonere Ryfylke-bedriften inn i Stangeland Maskin