Kjølevæske til hele maskinparken

Markedet for kjølevæske er i dag todelt; de prisgunstige kjølevæskene og de som står for kvalitet og lang levetid.

Brukes dieselmotorene i næringsvirksomhet, hvor du er avhengig av høy driftssikkerhet og lite driftsproblemer, er det helst kvalitetsproduktene som bør komme i betraktning.

Ifølge en pressemelding fra Lekang Maskin AS markedsfører selskapet nå kjølevæsken Fleetcool OAT, som skal oppfylle alle kravene fra motorprodusentene og varer hele motorens levetid.

Annonse

Det kan bli kostbart å velge kjølevæske kun etter farge. Det er de kjemiske tilsetningsstoffene i kjølevæsken som avgjør kvaliteten. Fargen har ingen betydning for kjølevæskens egenskaper. Bruker du en rimelig kjølevæske med lite holdbare tilsetninger, kan det oppstå korrosjon og sylindertæring, samt skade på motorkomponenter og for tidlig bytte av vannpumpa. Du bør derfor følge de kvalitetskravene som står i servicehåndboken.

Fleetcool OAT er en organisk kjølevæske som tilfredsstiller alle europeiske motorprodusenters krav i dag. Det betyr at du trygt kan bruke kun denne ene typen kjølevæske til alle motorer. Fleetcool OAT er en «lifetime»-kjølevæske som varer hele motorens levetid, med enkelt vedlikehold. Alt du behøver å gjøre er en årlig sjekk av kvaliteten med en teststrips. Ved behov etterfyller du opp med ferdigblandet OAT kjølevæske.

Fleetcool OAT kjølevæske er et Fleetguard-produkt fra Cummins, verdens største uavhengige dieselmotorprodusent. Med ren Fleetcool OAT i kjølesystemet er du også dekket av Fleetguard-garantien.

Med Fleetcool OAT beskytter du alle vannkjølte motorer, fra personbiler til de mest krevende anleggsmaskiner.