Fredheim blir Sandvik-forhandler

I slutten av oktober inviterer Fredheim Maskin AS som vanlig til «knusedager» i Spydeberg. Da vil oransje Sandvik-maskiner være å se side om side med gule Keestrack.

Fredheim Maskin har nemlig tatt inn Sandviks mobile knuse- og sikteverk i sitt sortiment.

Tungt

Per Olav Fredheim (t.v.) og Ciaran Ryan fra Sandvik Mobile.

Per Olav Fredheim (t.v.) og Ciaran Ryan fra Sandvik Mobile. (Foto: Fredheim Maskin AS)

– Vi vil ha høyest fokus på HD og XHD ”Heavy Range” fra Sandvik. Vi ser på dette som god og riktig utvidelse av vårt allerede velkjente Keestrack program av knuse og sikteverk, sier daglig leder Per Olav Fredheim i en pressemelding.

Annonse

Spesielt vil fokuset være på Sandviks kjefteknuser UJ440, også tidligere kjent som 1208 og de større UJ540/ UJ640 samt UH421Roadmaster.

Øvrige kon- og spindelserie samt dobbelsiktene i Sandviks Mobiles-serie er også med.

Knusedager

– Vi viser kombinasjonen Sandvik grovknuser og spindel på våre knusedager i oktober, sier Fredheim.

Med nye produkter følger behov for folk til å følge disse opp. Ansatte fra Sandvik Norge vil få tilbud om ansettelse hos Fredheim.

–  Vi vil også gå aktivt ut for å finne mer personell. Vi vil bruke neste 3-5 mnd på å bygge opp delelager, support og service på Sandvik til et høyt og riktig nivå, sier Per Olav Fredheim.

Steinhardt

Han understreker at Fredheim Maskin AS vil jobbe steinhardt fremover for å betjene markedet for nye og eksiterende Sandvik kunder i mobile segmentet.

Selskapet forsetter som før med Keestrack knuseverk og sikteverk fra 17-60 tonn, og bygger nå tungt på med Sandvik sine 50-130 tonns maskiner.

– Fredheim Maskin AS vil nå tilby utstyr fra øverste hylle i alle segment innen grovknusing, finknusing, gjenvinningsknusing og opplag/lastesystem, sier Fredheim.