UCO kjøper Manitou personløftere

UCO har siden høsten 2014 installert elektronisk klemsikring på alle sine bom- og knekkarmslifter. Nå tar UCO skrittet videre og kjøper inn 12 nye Manitou-bomlifter fra Normann OIsen Maskin.

Maskinene er spesielt godt tilpasset arbeid i tunnel og fjellsikring.

– I UCO har vi et høyt fokus på miljø og sikkerhet, og vi skal være en bidragsyter for å unngå arbeidsulykker på landets bygg- og anleggsplasser. Målet er selvfølgelig null ulykker, skriver selskapet i en pressemelding.

Annonse

– UCO har hatt et godt samarbeid med Normann Olsen Maskin AS i mange år og vi opplever at både maskiner og service fungerer godt. Det er helt avgjørende for at vi skal kunne levere sikre og pålitelige maskiner til våre kunder. De siste fire årene har UCO blant annet kjøpt mer enn 50 Manitou teleskoptrucker som er i bruk på kundeprosjekter over hele landet.