Ett års ekstra garanti fra engcon

Fra og med 1. september 2015 tilbyr engcon ett års ekstra garanti på alle nye tiltrotatorer.

Ifølge en pressemelding fra selskapet har utviklingen av Generasjon 2, de nyeste tiltrotatorene fra engcon, medført et så markant skritt fremover, så vel teknisk som kvalitetsmessig, at tilbudet om ett års ekstra garanti aldri har vært noe man har tvilt på å gjennomføre.

– Ja, det er helt riktig, og nå når vi snart har hele serien av Generasjon 2-tiltrotatorer ferdig, er det på tide å innføre det ekstra året, sier Sten Strömgren, informasjonsansvarlig i engcon.

Annonse

Strömgren understreker samtidig at tilbudet om ett ekstra garantiår også gjelder den forrige generasjonen tiltrotatorer, så lenge de er solgt som nye produkter etter 1. september 2015.

– Det ekstra garantiåret er også et ledd i arbeidet med å tilby kundene bedre service, økt lønnsomhet og økt trygghet med våre produkter, sier han.

I likhet med kjøretøys- og maskinindustrien har engcon besluttet å stille som betingelse at noen punkter i serviceplanen må være oppfylt for at tilleggsgarantien skal gjelde.

– Vi vet av erfaring at et produkt som vedlikeholdes regelmessig, gir en merverdi for brukeren. Man unngår unødvendige havarier, levetiden forlenges og produktet får en høyere verdi på bruktmarkedet, sier Strömgren.