Servicebil-suksessen i vest

Solid skap med verktøy og deler lagret i en Storevan innredning, enkel atkomst og en hendig Palfinger kran strategisk plasser i bakre hjørne.

Hele greia montert på et lite lastebilchassis som et komplett, rullende serviceverksted.  Når lastebilen er moden for innbytte løftes skapet over på neste lastebil.

Mobil

Paltek AS i Stavanger har gjort betydelig suksess med sine mobile serviceverksteder. Volvo Maskin Service og Hydroscand var pionerkundene.

Annonse

– Hydroscand er nå inne i sitt 16. år, der skapet nå sitter på sitt fjerde chassis. Det er solide saker, sier daglig leder Benny Wetteland.

Stangeland

Med seg til Transportmessa hadde han en nylig fullført MAN verkstedbil i Stangeland-farger.

Tilsvarende biler er levert til lokale entreprenørkolleger Vassbakk & Stol og Risa, Volvo Maskin, Hitachi-/Nastaforhandler Haugsland Maskin, Hesselberg og Pon. For å nevne noen.

Det har gått jevnt og trutt med leveranser på 5-10 biler i året gjennom de siste 15 årene. De fleste på Vestlandet, men også i andre deler av landet.

Giret opp

Enkelte helt til Troms og Finnmark. I år har Paltek AS giret opp markedsinnsatsen. Blant annet i form av en verkstedvogn i Risa-farger som var med MANs demokaravane. Det har betalt seg.

– Hittil i år har vi allerede solgt 15 slike. Det er hyggelig, sier Wetteland.