Oppgraderte feievalser

I 2009 lanserte engcon en feievalsserie for gravemaskiner, som raskt ble en favoritt blant mange entreprenører, og da først og fremst hos de som jobber med gravemaskin i bymiljøer samt jernbaneentreprenører som feier spor og sporvekslere.

Feievalsene, som produseres i 5 bredder fra 800 mm og opp til 2000 mm, oppgraderes nå skikkelig, bl.a. med et nykonstruert sprutvern som går over halve feievalsen og som hindrer sprut av grus under feiing. Sprutvernet kan stilles inn i tre posisjoner og kan enkelt tas av ved behov.

Videre modulbygges feievalsene nå med boltede sidestykker/gavler, børstekvaliteten er forbedret, og mellomringene er fjernet. Disse forbedringene gir enklere og raskere børstebytte.

Annonse

– Den nye serien feievalser er et resultat av ønsker som kunder har formidlet via kundeundersøkelser samt fysiske kundemøter ute i felten, og det nye modulsystemet betyr også at spesialbestillinger av f.eks. bredere feievalser er lettere å produsere, sier Pontus Johansson, konstruktør og utvikler i engcon Group, i en pressemelding.