Nye sorteringsskuffer fra Simex

Ankerløkken og Allu Oy har avsluttet sitt samarbeid med virkning fra uke 16. Fra samme tidspunkt og under Intermat 2015 vil Simex introdusere sitt nye leveringsprogram av sorteringsskuffer.

Erstatter Allus skuffer

Ankerløkken Equipment har en eksklusiv avtale på salg og service av Simex sine produkter i Norge. Ifølge en pressemelding fra Ankerløkken vil dette leveringsprogrammet i all vesentlighet erstatte Allu sine sorteringsskuffer. Sorteringsskuffene fra Simex er foreløpig tilpasset bæremaskiner fra 16 tonn til 28 tonn og fra 24 tonn til 40 tonn.

Etterspurt løsning

Det unike med denne sorteringsskuffen, følge pressemeldingen, er at man kan variere avstanden mellom skivene med det resultat at man kan variere fraksjonene man tar ut med samme skuff. Dette er ikke mulig med de skuffene som er på markedet i dag. Denne løsningen har vært etterspurt i markedet i mange år. Det vil også bli produsert skuffer med faste avstander mellom skivene.

Annonse

Lanseres på Intermat 2015

Verdenspremieren på disse produkter vil finne sted på Intermat 2015 i Paris. Simex informerer om at denne løsningen har vært testet over lengre tid på forskjellige typer materialer.