Feirer 25 år i Norge

Bildet over: Tore Aanerød (t.h.) og Hans-Ronald Hohlweg. (Foto: Kaeser Kompressor AS)

Tore Aanerød er Mobilair-ansvarlig i Kaeser Kompressor. Han gleder seg til å møte folk på Vei & Anlegg.

– Våre kompressorer er godt kjent for sin kvalitet og pålitelighet. Årets nyheter viderefører disse egenskapene, og tar miljøfokuset til et nytt nivå, sier Aanerød.

Annonse

Deutz

Kaeser har flere nyheter med til årets messe. Alle med steg III B-motorer. Mer trykkluft med mindre energi er et fellestrekk for disse. Mobilair M114 og M171 er to av nyhetene.

M114 er utstyrt med en firesylindret Deutzmotor, og kan utstyres med syklonutskiller, filter og/eller platevarmeveksler for gjenoppvarmet eller tørr trykkluft.

Nye M171 er for de som har bruk for større mengder trykkluft . En sekssylindret Deutz motor gjør den i stand til å levere 17 kubikkmeter i minuttet ved 8,6 bars trykk. Men likevel i et kompakt format:

– Selv fulltanket veier denne kraftkaren mindre enn 2,7 tonn. Det gjør den til klasseleder i tungtvekts ytelse med lettvekts design. M171 har en energisparevifte som reguleres avhengig av driftstemperaturer. Den gjør det mulig å spare opptil seks prosent drivstoff sier Hans-Ronald Hohlweg. Han er Kaesers salgssjef for Mobilair i Nord-Europa.

– Er vi riktig heldige så får vi også sjansen til å presentere en verdensnyhet på messen, men dette er enda litt usikkert, sier Tore Aanerød litt hemmelighetsfull.

 

 

(kaeser_aanerød_hohlweg) TRYKKLUFT: Tore Aanerød (t.h.) og Hans-Ronald Hohlweg. (Foto: Kaeser Kompressor AS)