Fendt inntar driftingbanen!

Drifting er kanskje ikke det første du tenker på når du hører traktor. Fendt tar en uventet sving inn i motorsportens verden ved å sponse Marcus Østby, et ungt drifting-talent.

Dette tiltaket er del av en større visjon om å skape samlingspunkter for unge entreprenører og bønder i bransjen – og selvfølgelig, en hel del moro, skriver Eiksenteret i en melding.

Fra traktor til driftingbil

Fendt har valgt å støtte Marcus Østby, en spirende drifter som til daglig arbeider for EF Drift, hvor hans arbeidsdag ofte tilbringes bak rattet på en Fendt. Men etter arbeidstid, bytter han ut traktoren med en driftingbil, fortsatt med Fendt-logoen plassert på panseret.

Annonse

– Jeg har kjørt Fendt gjennom jobben en årrekke nå, og kan ikke tenke meg et bedre kontor, forteller Marcus Østby med et smil.

– Det er selvfølgelig ekstra stas å derfor kunne kjøre med Fendt-logoen på panseret av driftingbilen også, ikke bare på jobb-traktoren.

Med Fendt i ryggen, satser han på å nå enda lengre.

– Fendt handler ikke bare om å være best i feltet, men også om å styrke båndene i lokalsamfunnet og støtte våre unge entreprenører i alle deres bestrebelser, uttaler John Henrik Stadtler, salgsansvarlig for Fendt i Norge.

– Vi ønsker å vise at vi er mer enn bare traktorer; vi er en del av et større fellesskap.

John Henrik Stadtler (t.v.), salgsansvarlig for Fendt i Norge, og Marcus Østby sammen med Jan Gunnar Halstvedt fra Eiksenteret Kløfta. (Foto: Laaven)

John Henrik Stadtler (t.v.), salgsansvarlig for Fendt i Norge, og Marcus Østby sammen med Jan Gunnar Halstvedt fra Eiksenteret Kløfta. (Foto: Laaven)

En samlingsplass for entusiaster

Med Marcus bak rattet og Fendt i ryggen, blir driftingarrangementene mer enn bare en sportshendelse – de blir en feststund hvor hardtarbeidende entreprenører, bønder og mekanikere kan koble av, utveksle erfaringer og nyte et spektakulært show, ifølge meldingen.

Gjennom sponsoratet håper Fendt å skape arenaer hvor unge mennesker kan samles, utveksle ideer og få nye venner.

– Det å støtte Marcus og hans driftsteam gir oss en fantastisk mulighet til å møte kundene våre også utenfor jobb, sier Stadtler med et smil.

– Vi vet alle hvor lange og krevende dagene kan være, og vi i Fendt tror at det er like viktig å støtte våre entreprenører og bønders sosiale liv som deres profesjonelle liv.