Epiroc-samarbeid på Island

Epiroc Norge og islandske Klettur har inngått forhandleravtale på overjordsrigger, hydrauliske pigghammere, demoleringsutstyr, reservedeler samt borstål.

Klettur er en betydelig aktør innen salg og service av anleggsutstyr på Island. Selskapet tilbyr et bredt spekter av blant annet arbeidsmaskiner, generatorer, kraftstasjoner, gaffeltrucker, batterier, lastekraner og dekk.

Klettur har valgt Epiroc som leverandør på overjordsrigger, hydrauliske pigghammere, demoleringsutstyr, reservedeler og borstål, ifølge en pressemelding.

Annonse

– Vi ønsker å styrke vårt tilbud gjennom å kunne tilby maskiner, produkter og forbruksmateriell fra Epiroc, og er stolte over å utvikle nyskapende teknologi og levere skreddersydde løsninger, sier Andri Þór Ólafsson, salgssjef hos Klettur.

– Klettur er en profesjonell forhandler som er vant til å jobbe med premium merkevarer. Som et velrenommert selskap på Island har Klettur god kjennskap til bransjen vi opererer i. Vi er stolte over å ha Klettur med på laget som vår forhandler på Island, og ser frem til et godt samarbeid, sier Erik K. Presthus, adm.dir. i Epiroc Norge AS.

Begge parter har ambisjoner om et nært og forpliktende samarbeid. Målsetningen er at man sammen skal utnytte sin fagkompetanse og ressurser optimalt. På denne måten utvikles bedre tilpassede løsninger, service og oppfølging som vil komme anleggssektoren til gode på Island, ifølge meldingen.