Samarbeid om digital opplæring

Pon Equipment innleder strategisk samarbeid med DigiQuip for å forbedre digital opplæring gjennom Maskinregisterets QR-kode.

Den norske Caterpillar-forhandleren Pon Equipment kunngjorde nyheten om utvidelsen av deres tilbud gjennom et nytt samarbeid med DigiQuip under andre dag av Vei og Anlegg 2024.

Dette partnerskapet vil integrere DigiQuips innovative digitale opplæringsteknologier i Pon Equipments produktportefølje tilgjengelig via QR-koder på maskinene registrert i Maskinregisteret (M-REG).

Annonse

Dette skal radikalt forenkle måten maskinførere lærer og interagerer med utstyret på, og i tillegg øke både sikkerhet og effektivitet.

Opplæring og sikkerhetskontroller

Ved å skanne Maskinsregisterets QR-kode på maskinen, vil brukere enkelt finne DigiQuips system for å gjennomføre utstyrsspesifikk opplæring for nettopp den maskinen de arbeider med.

I tillegg vil DigiQuip tilby muligheter for å verifisere sertifisert opplæring og utføre daglige sikkerhetskontroller.

– Vi i Pon Equipment kan maskinene vi selger, og den kunnskapen ønsker vi å dele digitalt med våre kunder. DigiQuips initiativ for å tilrettelegge for trygg bruk av maskiner passer godt inn i vår filosofi, for trygghet er noe av det viktigste vi kan gi våre kunder, sier Ole Petter Holene, administrerende direktør i Pon Equipment.

Forbedret sikkerhet og effektivitet

Denne tjenesten representerer et signifikant fremskritt i måten Pon Equipment fremmer både læring og sikkerhet på arbeidsplassen.

– Vårt mål er å gjøre opplæring mer tilgjengelig og relevant for våre kunder, og dermed øke både effektivitet og sikkerhet, legger Holene til.

Han oppfordrer alle kunder og interessenter til å benytte seg av denne nye muligheten.