Prisdryss på veterantreff hos Veflen

For første gang i historien kunne MEF dele ut fortjenestemedalje for 40 års tjeneste. På veterantreffet som Veflen Entreprenør AS avholdt 6. april fikk hele fem tidligere ansatte utmerkelsen fra regionssjef Leiv Peter Blakstad fra MEF Øst. I tillegg kunne to motta gullmedaljen for 30 års ansettelse.

– Jeg blir ydmyk av å stå her foran så mye kompetanse. Flere av dere har hatt både far og bestefar som har jobbet her hos Veflen, og jammen er det flere som tar med ungene deres, det kjæreste man har inn i bedriften. Det er et bevis på at Veflenskolen er meget, meget bra, sa Leiv Peter Blakstad da han delte ut medaljer og diplomer.

Fem medaljer for 40 års tjeneste

Det ble en svært vellykket kveld da veteranene og pensjonistene hos Veflen Entreprenør AS mimret og koste seg på Slobrua Gjestegård i Sør-Odal. Flere hadde ikke truffet hverandre på mange år, og de ble oppvartet på beste vis. For mange var likevel kveldens høydepunkt overrekkelsen av ikke mindre enn syv hederspriser. Det var nemlig historiske dimensjoner over begivenheten.

Annonse

– Vi i MEF har noe som heter at etter 30 års ansettelse kan en bedrift søke om fortjenstmedalje i gull for sine ansatte. Arne Olav Mellem og John Arve Rundgren må snart begynne å bevege beina sine, for de skal opp her og motta hver sin fortjenstmedalje i gull, sa regionssjef Blakstad.

– Vi har inntil nylig hatt medaljer for 20 og 30 år, og nå blir det historisk. For første gang i MEFs historie skal vi nå dele ut medaljer for 40 års tjeneste. Og det er ikke en eller to. Det er hele fem!, sa Leiv Peter Blakstad, og delte ut medaljen i sort emalje og sølv for 40 års tjeneste til Erling Buklev, Bjørn Vangen, Tom Bergseteren, Harald Hvithammer og Jan Bergseteren.