Lanserte samarbeid foran fullsatt sal

Under åpningen av Norwegian Airport Snow Symposium 2024 lanserte adm.dir. Thor Arve Øveraasen at Øveraasen AS og sveitsiske Bucher Municipal AG har inngått en samarbeidsavtale.

De to selskapene, som er kjent for å produsere utstyr for vedlikehold av veier og flyplasser, har inngått det de omtaler som et «bærekraftig strategisk samarbeid». Nyheten ble lansert foran et stort antall norske og internasjonale deltakere på Norwegian Airport Snow Symposium 2024, som arrangeres 6. og 7. mars.

Halvannet år

Thor Arve Øveraasen, adm.dir. i Øveraasen, og Karel Goedkoop, Business Development Europe and Americas for Bucher Municipal, fortalte at selskapene har hatt samtaler de siste 18 månedene og nå var avtalen på plass.

Annonse

– Samarbeidsavtalen vil komme både markedet og de to selskapene til gode, sa Øveraasen, fra scenen på Radisson Blu Airport hotel, rett ved terminalen på Oslo lufthavn.

Utfyller hverandre

Selv om de to selskapene skal samarbeide, skal de fortsatt være to separate selskaper.

– Vi skal samarbeide om markedene, teknologien og resursene, sa Øveraasen. Samarbeidsavtalen er verdensomspennende og gjelder vinterutstyr, men i første omgang starter de med markedene i Sverige og England.

– Vi har produkter som utfyller hverandre, samme selskapsverdier og vi er begge markedsledere, sa Karel Goedkoop.