Lanserer ny størrelse på markvibrator

Engcon lanserer nå en ny størrelse i sortimentet av markvibratorer som passer til  gravemaskiner i størrelsesklassen fra 19 tonn, med feste S70 eller S80.

– Det er flott å kunne tilby enda en størrelse i PC-serien vår, sier Martin Engström, produktsjef i Engcon, i en pressemelding fra selskapet.

– Dette er enda et skritt på veien mot å utvide sortimentet vårt. Uavhengig av gravemaskinstørrelse skal sluttkunden kunne bruke våre smarte og effektive redskaper i sitt daglige arbeid for å øke lønnsomheten, fortsetter han.

Annonse

Engcons PC-modeller av markvibratorer har, ifølge produsenten, lavt gjennomstrømningsbehov og er spesielt utviklet for bruk under en tiltrotator for å redusere antallet maskiner og redskaper. Det gjør også at sikkerheten øker, da ingen trenger å stå nede i en grøft som kan rase sammen av vibrasjonene, heter det i meldingen.

Automatisk hurtigkoblingssystem

I likhet med andre hydrauliske redskaper fra Engcon er EC-Oil automatisk hurtigkoblingssystem standard på markvibratorene. Det betyr at de kan kobles til uten å forlate førerhuset. Hydraulikken kobles automatisk med EC-Oil.

Tidligere har Engcons PC-modeller vært tilgjengelige i mindre størrelser – nå lanseres altså en ny modell for de større gravemaskinene.