Kjell Gilje AS i norgestoppen i kundetilfredshet

Da Prognosesenteret nylig presenterte boligaktørene med mest tilfredse kunder i 2023, kom Grimstad-bedriften Kjell Gilje AS på fjerde plass blant 800 små og store bedrifter i hele landet.

Les også: «Miljøentreprenøren» på Sørlandet

– Vi er enormt takknemlige over å få slike tilbakemeldinger fra våre kunder, sier Trond Edsberg som er avdelingsleder for byggavdelingen, i Kjell Gilje AS.

Annonse

– Å bygge ny bolig er for folk flest den største og kanskje viktigste investeringen man gjør i livet. Vi jobber for at våre kunder skal oppleve det som en trygg investering og at resultatet skal stå til de høye forventningene som stilles til nye boliger i dag.

Stolt gründer

Byggmester og gründer Kjell H. Gilje er fortsatt i full vigør som daglig leder. 73-åringen er synlig stolt over å ha oppnådd en så høy utmerkelse på nasjonalt plan i sin karriere.

Ikke bare har firmaet fått denne høythengende utmerkelsen fra kunder. Kjell Gilje AS og søsterselskapet Gilje Byggrådgivning har også, helt siden 2017, vært i norgestoppen i den årlige kåringen «Great place to work». De ser ikke bort ifra at fornøyde kunder har en sammenheng med at ansatte trives på jobb.

– Firmaet har utrolig stabile arbeidstakere. Det er prosjektlederne og håndverkerne som skal ha honnør for denne utmerkelsen, sier Kjell H. Gilje.

Fra venstre: Frode Holm, salgssjef i Norgeshus og Trond Edsberg, ingeniør og leder av byggavdelingen i Kjell Gilje AS under prisutdelingen i Oslo. (Foto: Kjell Gilje AS)

Fra venstre: Frode Holm, salgssjef i Norgeshus og Trond Edsberg, ingeniør og leder av byggavdelingen i Kjell Gilje AS under prisutdelingen i Oslo. (Foto: Kjell Gilje AS)

Produserer byggelementer

– Kvalitet og gode løsninger er blant grunnene til at vi scorer høyt hos kundene. Enda viktigere er nok veldig god kundeoppfølging fra både prosjektledere og håndverkere, sier styreleder Hans Petter Gilje.

I skrivende stund pågår lokale prosjekter med eksempelvis bygging av fritidsbolig på en øy. Elementene ble fraktet ut i opptil 13 meters lengde på egen lekter fra havna ved produksjonshallen i Homborsund. Tross snøværet i januar ble hytta fraktet ut og montert på få dager. De ansatte er storfornøyde med å kunne stå inne i en hall og produsere elementer, for så å kunne fortsette under tett tak på byggeplass.

Om Kjell Gilje AS:

Kjell Gilje AS er en entreprenør med over 50 års historie. Firmaet har en liten anleggsavdeling som utfører opparbeidelse av tomter, veibygging, vann og avløpsanlegg. Litt vaktmestertjenester og tilsyn tilbyr de også, spesielt til fritidsboliger for kunder. Betongavdelingen leverer grunnmurer, hagemurer og brygger. Byggavdelingen leverer først og fremst hus og hytter i byggelementer. Firmaet har også tilgang til byggesøknader, arkitekttjenester og reguleringsarbeid, både fra Norgeshus og Gilje byggrådgivning i eget hus.