Rekordstort Hallingtreff

Hallingtreff 2024 har tatt imot totalt 350 personer. VA-konferansen på Geilo har aldri vært større.

– En stor spenning som slipper taket når man ser så mange fornøyde deltakere, sier Sverre Tragethon i en pressemelding.

Han er vanligvis daglig leder i rørprodusenten Hallingplast AS, men på dagene 8.-10. januar har han skiftet rolle til løpegutt. I alle fall i den forstand at han løper rundt i salen med mikrofon til deltakere som ønsker ordet til en kommentar eller et spørsmål.

Annonse

Deltakerrekord

Hallingtreff arrangeres på Geilo disse dagene, for 26. gang. Denne gangen med over 300 deltakere fra ledningsleiere, rådgivere, entreprenører og leverandører i vann- og avløpsbransjen, pluss et godt knippe foredragsholdere.

Inkludert en håndfull av Hallingplasts egne medarbeidere er totalt 350 personer til stede på konferansen, flere enn noen gang før.

– Utrolig moro. Faglig sett er dette noe av det mest interessante vi får gjøre, og da er det ekstra gøy å se at så mange velger å komme hit som deltakere. Det gir en helt egen motivasjon og energi, sier møtelederne Borghild T. Folkedal og Martina Bergh Svedahl.

Sverre Tragethon, sammen med møtelederne Borghild T. Folkedal (t.v.) og Martina Bergh Svedahl. (Foto: Jørn Søderholm)

Sverre Tragethon, sammen med møtelederne Borghild T. Folkedal (t.v.) og Martina Bergh Svedahl. (Foto: Jørn Søderholm)

Konferansen startet som vanlig med et fabrikkbesøk hos Hallingplast mandag ettermiddag, mens det faglige programmet med utstilling på Vestlia pågår tirsdag og onsdag.

Les mer om Hallingtreff her.