Betong-messe i Paris

World of Concrete Europe går av stabelen fra 24.-27. april 2024 i Paris, samtidig med bygg og anleggsmessen INTERMAT. Arrangementet samler hele betongbransjens verdikjede rundt en utstilling og kongress.

Arrangementet skal bli et utstillingsvindu for en næring som står samlet i utfordringene med å skape en bedre fremtid med reduserte utslipp av CO2. Ambisjonen er å løfte frem den enestående evnen til nyskapning som preger bransjen, skriver arrangøren i en pressemelding.

200 utstillere

Kombinasjonen av utstilling og konferanse gir de besøkende full oversikt over bransjens omfattende og varierte tilbud, pluss et samlet bilde av de viktigste fremskrittene på det europeiske betongmarkedet når det gjelder produkter, teknikker, prosesser, applikasjoner og mye mer.

Annonse

World of Concrete Europe er en del av messetemaet Bygg, Engineering og Betong på INTERMAT, og samler 200 utstillere, 2000 besøkende og 500 konferansedeltakere. Alle de store europeiske bransjeaktørene vil være til stede og sammen skape en plattform for utveksling av erfaring, og samtidig presentere det komplette bildet av betong som et universelt, mangfoldig og innovativt materiale, midt i en miljømessig revolusjon.

Hele verdikjeden

På utstillingsområdet vil hele betongbransjen være på plass for å vise det komplette tilbud fra produksjon til praktisk anvendelse:

  • Materiell og utstyr i betongnæringen
  • Anlegg og maskiner for betongproduksjon
  • Anlegg og maskiner for prefabrikkert betong
  • Betongmateriale
  • Materiell og verktøy for spesial betong og dekorativ betong
  • Leveranse og materiell for bruk av ferdigblandet betong
  • Ny teknikk, nye tjenester og ny ingeniørkunst tilknyttet betong
  • Betong i en sirkulær økonomi

Rundt det sentrale temaet grønn betong, arrangerer World of Concrete Europe en rekke forelesninger og workshops om materialet og de ulike anvendelsesområdene.