Introduserer mobile luftvarmere for arktiske forhold

Euroheater AS lanserer mobile luftvarmere som er utviklet for å håndtere ekstreme temperaturer i arktiske forhold. De skal kunne brukes helt ned til 55 minusgrader, og i høyder på opptil 3000 meter.

Ifølge en pressemelding fra Euroheater er produktene kompakte, stillegående og allsidige. De varmer opp kald og rå luft ved hjelp av drivstoff og kan drives av et 12V batteri, strømuttak fra bilen eller 230V fra en vanlig stikkontakt.

Produktene er produsert i Canada, med flere europeiske komponenter, som blant annet Autoterm varmeenheter og Neutrik-tilkoblinger. Alt er montert i en solid, låsbar hardcase fra Nanuk i Canada, og produktkablene er utstyrt med silikonisolering for å tåle de ekstreme arktiske forholdene.

Annonse

Grunnleggeren av Euroheater AS, Carl Ronny Olsen, har mer enn 20 års erfaring med innovasjonsløsninger for arktiske forhold. Produktet ble til som et resultat av hans ønske om å tilby en pålitelig og sikker mobil varmeløsning.

Ifølge pressemeldingen har de mobile luftvarmerne et bredt bruksområde og kan brukes for oppvarming av f.eks. mannskapsvogner, brakker, lager, verksteder, kontorer, tining av rør og VA-elementer, søk og redning, forsvarsapplikasjoner, private telt, med mer.

Produktene vil kun bli distribuert fra Norge til resten av Europa, og blir solgt via Euroheater sin egen nettbutikk, samt utvalgte forhandlere.