Garda Sikring Group kjøper Veisikring

Veisikring Holding AS er nå en del av Garda Sikring Group AS. Det sammenslåtte konsernet skal bli en av de største leverandørene av trafikksikkerhetsløsninger og bruvedlikehold i Norge.

– Vi har fulgt Veisikring i mange år og er veldig glade for å ønske Veisikring og Bærum Asfalt velkommen inn i vår familie, sier Jon Ola Stokke, administrerende direktør i Garda Sikring Group, i en pressemelding.

Trygg Vei, som er ett av selskapene i Garda Sikring Group, og Veisikring skal med sammenslåingen kunne gi kundene et enda bedre tjenestetilbud, ifølge selskapet.

Annonse

Veisikring levert kjøresterke rekkverksløsninger siden 1991, og leverer rekkverk i både stål og betong. Selskapet har et omfattende tjeneste- og produkttilbud gjennom et internasjonalt forsyningskjedenettverk og har egne godkjenninger etter europeiske EN-1317 standard.

Veisikring

Et fond forvaltet av Norvestor Advisory AS har vært indirekte majoritetseier i Veisikring med ca. 80 prosent av aksjene. Ledelse og ansatte har eiet resten, og sammen selger de nå selskapet til Garda Sikring Group. Med hovedkontor i Drammen og et avdelingskontor i Froland, har selskapet ca. 70 ansatte. Årlig ligger omsetningen på ca. 300 millioner kroner.

 

Garda Sikring Group

Garda Sikring Group tilbyr rådgivning, installasjon, service og vedlikehold for et bredt spekter av virksomhetskritiske produkter og tjenester innen perimeter- og mekanisk sikkerhet, teknisk sikkerhet, trafikksikkerhet og industriporter. Konsernet omsetter for 3,3 milliarder kroner med 1300 ansatte.

Trygg Vei er et spesialfirma innen trafikksikring, med hovedvekt på rekkverk. Firmaet er lokalisert i moderne lokaler i Solbergelva ved Drammen og med egen avdeling i Steigen i Nordland. De har mer enn 30 års erfaring innen fagområdet vei- og brurekkverk.