Kiesel Norge med agentur på McLanahan-vaskeanlegg

Kiesel Norge AS har inngått avtale med McLanahan om eksklusiv rett til distribusjon og salg av deres produktsortiment innenfor vasking, klassifisering og gjenvinningsformål.

McLanahan tilbyr komplette løsninger for våt- og tørrprosessering innenfor alle aspekter av grus- og pukkproduksjon, samt applikasjoner som inkluderer betong, C&D-gjenvinning, sand med mer. Det skriver Kiesel Norge i en pressemelding.

Daglig leder i Kiesel Norge AS, Claus Leite, er svært fornøyd med utvidelsen av produktporteføljen.

Annonse

– Vi begynte jo med sikteverk og stackere fra Tesab og Lippmann på slutten av fjoråret, og vi har i samme periode jobbet med å finne en leverandør av vaskeanlegg, for å ha en tilnærmet komplett løsning å tilby til kunder. Gjennom aktivitetene vi har hatt i løpet av siste året har vi fått bekreftelse på at dette er etterspurte produkter blant våre kunder, for det er selvfølgelig mye fokus på gjenvinning av masser, forteller Claus Leite.

– McLanahan har røtter tilbake fra 1800-tallet, og åpnet sin første Europa-avdeling i 2012. Vi opplever at de har gode verdier med fokus på kunde, produkt og tilgjengelighet, noe som er viktig for oss som forhandler. McLanahan tilbyr stasjonære og modulærbaserte anlegg, i tillegg til semimobile løsninger, og vi mener at vi med McLanahan i ryggen skal være i stand til å tilby løsninger for de fleste utfordringer kunder måtte ha, sier han.

Donal McNicholl, salgssjef hos McLanahan, er veldig fornøyd med å ha fått Kiesel som sin forhandler i Norge.

– McLanahan is excited to add Kiesel Norway AS as our distribution partner for Norway. Kiesel Norway AS has a wealth of expertise and knowledge in material processing, backed up by their excellent after sales and service, uttaler han i pressemeldingen.