Traasdahl AS selger Flexi Heater i Nord-Norge

Dia Proff Norge AS og Traasdahl AS inngår samarbeid for distribusjon av Flexi Heater teletiningsmaskiner i Nord-Norge.

Dia Proff Norge AS er hovedimportør av Flexi Heater teletiningsmaskiner for Norge. Produktene ble lansert under Vei og Anleggs i mai 2022.

Flexi Heater blir produsert i Sverige og de har tatt opp konkurransen mot godt etablerte merker i Norge. Fabrikken har produsert maskiner i syv-åtte år, men ble for to år siden kjøpt opp av et større svensk investeringsselskap.

Annonse

– Med Flexi Heater kan vi tilby det norske markedet unike løsninger for å kunne jobbe effektivt på vinterstid og holde driften i byggeplasser innenfor teletining, betongherding, skadesanering og oppvarming. Alt på en miljøvennlig måte som tilfredsstiller kravene til norske myndigheter for en bærekraftig fremtid, med 100 prosent utslippsfrie løsninger. Det uttaler Dia Proff i en pressemeldding.

– Vi er stolte av å ha kommet til en avtale hvor Traasdahl AS kommer inn som en eksklusiv samarbeidspartner. De vil håndtere alt av salg og service på hele Flexi Heater sortimentet i Nord-Norge, heter det videre.

Traasdahl AS ble etablert i 1991 og startet som leverandør av deler til traktorer og maskiner. Etter hvert utvidet selskapet virksomheten til å inkludere salg av traktorer. Siden den gang har de også fått agentur på bilmerkene Honda, Nissan og Porsche. Agentur har de også på traktormerker som Lovol, Zetor og Deutz Fahr, samt Weidemann hjullastere.