Samarbeid om tunnelbelysning

Brødrene Dahl Samferdsel inngår samarbeid med EnergyOptimal om salg, markedsføring og produksjon av evakueringslys for tunneler.

– EnergyOptimal er spesialister på evakueringslys til tunneler for vei, bane og annen infrastruktur. Etter at påbudet om sammenhengende lysstripe, en erstatning for punktbelysning, kom i 2021, har vi sett etter den riktige partneren. Noe som gjør oss ekstra fornøyde med å ha inngått denne avtalen, sier Stian Auen, divisjonsdirektør i Brødrene Dahl Samferdsel (BD SF), i en pressemelding.

BD SF har allerede levert tusenvis av LED-skilt til markedet siden oppstarten i 2014. Med denne avtalen styrker de sitt tilbud ved å inkludere evakueringslys fra EnergyOptimal.

Annonse

Store prosjekter

Avtalen som nylig ble underskrevet innebærer at salg, markedsføring og produksjon av EnergyOptimals evakueringslys nå vil bli håndtert av BD SF.

– Vi gleder oss over muligheten til å komplettere sortimentet og bli en enda bedre samarbeidspartner for våre kunder, uttaler Auen.  EnergyOptimal har levert evakueringslys til flere store prosjekter. Selskapet har flere store ordrer i bestilling som er planlagt åpnet i 2024.

Morten Groseth i EnergyOptimal er svært tilfreds med det nye samarbeidet, og ser frem til å samarbeide enda tettere med BD SF. Ifølge meldingen gir avtalen dem nå muligheten til å konsentrere seg om videreutviklingen av egne innovative produkter.

Annonse