Norconsult styrkes ytterligere i Danmark

Den sjællandske avdelingen av det danske rådgivende ingeniørselskapet Franck Miljø- og Geoteknik blir en del av Norconsult. Dermed styrker Norconsults tjenester innen miljø- og geoteknisk rådgivning, og en ny spesialistavdeling etableres i Smørum.

Norconsult fortsetter å styrke sin posisjon i det danske markedet gjennom oppkjøp, og nylig ønsket selskapet 17 nye medarbeidere fra Franck Miljø- og Geoteknik AS øst velkommen.

Med oppkjøpet vokser Norconsult til rundt 570 medarbeidere i Danmark, og styrker kompetansen innen miljø og geoteknikk, inkludert boreteknikk, ifølge en melding fra selskapet.

Annonse

Positive synergier

– Vi er svært glade for å ønske flere nye, dyktige medarbeidere velkommen til Norconsult. Det gir oss enda bedre mulighet til å tilby våre kunder den beste kompetansen, og jeg forventer at det vil gi positive synergier og bidra til videre vekst for selskapet. Samtidig gir overtakelsen en unik mulighet til å etablere et enda sterkere fagmiljø på Sjælland. Med cirka 70 medarbeidere blir vi en av de sterkeste rådgivere på feltet, siger Thomas Bolding Rasmussen, konserndirektør Norconsult Danmark.

Åtte oppkjøp på seks år

Oppkjøpet av Franck Miljø- og Geoteknik øst er det åttende oppkjøpet Norconsult gjennomfører i Danmark siden 2017, og det tredje danske oppkjøpet i 2023.

Også i 2022 overtok Norconsult spesialister innen fagområdet geoteknikk da Jord & Miljø AS, samt søsterselskapet Jord & Teknik AS, sluttet seg til virksomheten.