Elektrisk Iveco på Norgesturné

I slutten av oktober kommer Iveco til Norge på turné for å lansere deres nye elektriske transportkjøretøy, Iveco eDaily. Det er Norgespremiere, og for første gang vil det være mulig for nordmenn å prøvekjøre den nye modellen.

Roadshowet starter i Oslo 30. – 31. oktober, så videre til Telemark 1. november, og avsluttes i Bergen 3. november. Anders Velta, Country Sales Manager Iveco Norge AS, ser fram til å presentere Iveco eDaily til det norske markedet.

– Dette initiativet gir våre kunder en unik mulighet til å oppleve den bærekraftige fremtiden innen nyttekjøretøy uten å gå på kompromiss med ytelse eller pålitelighet. Roadshowet inviterer til åpent hus-arrangementer på utvalgte stoppesteder, og mulighet for prøvekjøring samt tekniske spørsmål.

Annonse

Velg utslippsfrie nyttekjøretøy uten å måtte inngå kompromisser, sier han i en pressemelding.

- Dette initiativet gir våre kunder en unik mulighet til å oppleve den bærekraftige fremtiden innen nyttekjøretøy uten å gå på kompromiss med ytelse eller pålitelighet, forteller Anders Velta, Country Sales Manager Iveco Norge AS. (Foto: Iveco)

– Dette initiativet gir våre kunder en unik mulighet til å oppleve den bærekraftige fremtiden innen nyttekjøretøy uten å gå på kompromiss med ytelse eller pålitelighet, forteller Anders Velta, Country Sales Manager Iveco Norge AS. (Foto: Iveco)

Norske forhold

– Iveco eDaily har egenskaper og stor fleksibilitet for den individuelle brukeren. Den har samme lastevolum, nyttelast, brukervennlighet og allsidighet som Iveco Daily er kjent for. Iveco eDaily kan erstatte fossilbilen innenfor alle oppbygginger og den har blitt testkjørt i Finland helt ned i -30ºC, så vi er sikre på at den passer til de norske forhold, forteller Velta.

eDaily har en rekkevidde på opptil 400km, totalvekt på 3,5-7,2 tonn og kan trekke opptil 3,5 tonn.

– Det er ikke nødvendig å inngå kompromisser med å velge Iveco eDaily da den har alle muligheter innen oppbygging med blant annet tre kraftuttak (PTO). Videre leveres Iveco eDaily med en skalerbar batteriløsning som gir brukeren fleksibilitet til å velge den batteriløsningen som passer best til akkurat deres behov. Hvis det senere oppstår et ønske om å oppgradere rekkevidden kan en bestille og ettermontere batterier. Av næringsbiler er Iveco eDaily den eneste som kan tilføye batterier, forteller Velta.