Vann & Miljø 2024 – påmeldingen har åpnet

AVK og Pipelife inviterer til konferansen Vann & Miljø i Tønsberg 17.–18. april 2024.

Det er nå mulig å melde seg på konferansen på vannogmiljo.no. Early bird-priser gjelder til og med 10. oktober. Dette er, ifølge arrangørene, årets møteplass for VA-bransjen; en konferanse hvor bransjen skal samle inspirasjon, få faglig påfyll og være en sosial arena.

Inspirerende program

Hovedtema for konferansen er «vann og avløp, nå og inn i fremtiden – hva gjør vi?». Tematikken miljø, kompetanse og digitalisering skal skape perspektiver, gi gode løsninger og samarbeid i bransjen. Konferansen går over to dager, og blir sparket i gang av Live Nelvik som konferansier.

Annonse

– Dette er en konferanse som AVK har arrangert tidligere, men i samarbeid med Pipelife ønsker vi nå en konferanse som gir enda større spredning og har et inspirerende program. Vi opplevde tidlig et stort engasjement for konferansen, og det er med stor glede at vi endelig kan vise frem hva vi har jobbet med i en god stund, sier Martin Rud, markedssjef i AVK, i pressemeldingen.

– Sammen med AVK har vi jobbet iherdig for å spikre et program som hver og en i VA-bransjen ikke ønsker å gå glipp av. AVK og Pipelife er store aktører og bidragsytere inn i denne bransjen. Vi har et samfunnsoppdrag og ønsker å skape et samlingspunkt for inspirasjon og faglig påfyll, sier Jens Kristian Gulbransen, salgssjef infrastruktur i Pipelife.

Stor interesse

Arrangørene over et faglig interessant program på Vann & Miljø 2024. Programkomiteen har bestått av ulike aktører, og sammen har de landet på et program som skal gi bærekraftig perspektiv og gi gode forutsetninger herfra og inn i fremtiden.

Under konferansen er det tilrettelagt for flere messevandringer, hvor man kan bli kjent med utstillerne. Arrangørene opplever allerede stor interesse for utstillerplass, og det oppfordres derfor til å være tidlig ute med påmelding til Vann & Miljø 2024.