Fredag er det Dyrsku’n igjen

8.-10. september er det igjen Dyrsku’n, og mange titusener besøkende er ventet til Seljord denne helgen. Innenfor portene på Dyrskuplassen kan man få kjøpt alt fra kokosboller til store landbruks- og anleggsmaskiner.

Blant de største utstillerne er i år som mange år tidligere, Felleskjøpet. Standen, som er på hele 2,5 mål, består blant annet av maskinutstilling, stort telt med egen messebutikk, kafé og representanter fra ulike forretningsområder av selskapet.

Felleskjøpet har deltatt på Dyrsku’n siden 1960-tallet.

Annonse
Dyrsku'n er landets største møteplass for mat og landbruk. Til helgen arrangeres årets utgave på Dyrskuplassen i Seljord. (Foto: Dyrsku'n)

Dyrsku’n er landets største møteplass for mat og landbruk. Til helgen arrangeres årets utgave på Dyrskuplassen i Seljord. (Foto: Dyrsku’n)

Hagle, pikekor og auksjon

Inne i teltet tar Felleskjøpet med seg suksessen fra i fjor, og rigger en egen scene, hvor det gjennom helgen blir en rekke innslag. Lykkehjul, danseoppvisning og auksjon er noe av det som skjer.

Fredag får publikum bli kjent med finalistene i Årets unge bonde, som skal kåres på Dyrsku’n. I tillegg blir det minikonserter med Nils Ole Lien, bonde og musiker fra bandet E76.

For de som ser mulighetene for å gjøre et kupp, kan det være lurt å følge med når årets første auksjon ropes i gang ut på ettermiddagen.

Lørdag kl. 12 blir det gjensyn med countryrapperne Hagle fra Indre Østfold, når de spiller opp på scenen.

– Senere utover dagen får vi besøk Fredrik Amadeus Sannerud, kjent fra The Voice på TV 2. Han holder to minikonserter. Mellom disse kjører vi enda en auksjon i teltet, forteller eventsjef Trond Østby i Felleskjøpet Agri, i en pressemelding.

Hagle er tilbake, og det kan fort bli allsang om Felleskjøpet-dress på årets utgave av Dyrsku'n også. (Foto: Felleskjøpet)

Hagle er tilbake, og det kan fort bli allsang om Felleskjøpet-dress på årets utgave av Dyrsku’n også. (Foto: Felleskjøpet)

Kutoppen

Programmet i Felleskjøpet-teltet fortsetter også på søndag. Denne dagen starter med besøk fra Kutoppen. Deretter kommer et helt kor iført Felleskjøpet-farger på scenen. Tonus Uteri er Veterinærhøgskolens pikekor, og de holder to konserter i løpet av søndagen. Innimellom disse blir det blant annet danseoppvisning fra Norges Bygdeungdomslag.

– Vi har rigget og forberedt oss så godt vi kan. Nå ser det også ut som at værgudene er med oss, så da ligger alt til rette for en strålende helg på Dyrsku’n.