Nytt utseende, samme gode innhold

Høstens første utgave av Anleggsmaskinen har fått en facelift. Bort med ti år gammelt matt papir, nå er det glanset forside og mer leservennlig uttrykk som gjelder.

Anleggsmaskinen, Norges eldste fagblad for anleggsbransjen, feirer en spennende milepæl med sin nyeste utgave. Etter ti år siden forrige endring, har bladet fått en etterlengtet oppgradering av utseende og layout.

Den nye utformingen fremhever fortsatt det gode innholdet som leserne har satt pris på i årtier. Anleggsmaskinen skal fortsette å levere gode artikler om anleggsbransjen fra alle hjørner av landet, samt spennende reportasjer fra både nasjonale og internasjonale messer.

Annonse

– Etter ti år følte vi i redaksjonen at tiden var moden for å gjøre noen utseendemessige endringer. Målet med det nye designet er å skape et renere, mer moderne og ikke minst mer leservennlig uttrykk. Vi håper endringene faller i smak. Uansett er selvfølgelig innholdet – selve historiene vi forteller – det viktigste, sier Runar F. Daler, redaktør i Anleggsmaskinen.

Det nye bladet ble feiret med kake i MEFs lokaler. Redaktør Runar F. Daler (t.h.) og journalist Njål Hagen. (Foto: Kari Druglimo-Nygaard/MEF)

Det nye bladet ble feiret med kake i MEFs lokaler. Redaktør Runar F. Daler (t.h.) og journalist Njål Hagen. (Foto: Kari Druglimo-Nygaard/MEF)

Med en glanset forside inviteres nye og gamle lesere til å ta del i historier fra den norske anleggsbransjen.

Ønsker du å få Anleggsmaskinen hjem i din egen postkasse, klikk her for å bestille abonnement.