Hesselberg ny forhandler av Topcon

Hesselberg er ny forhandler av maskinstyringsprodusenten Topcon. – Dette er med på å styrke oss som totalleverandør for våre kunder, skriver Hesselberg i en pressemelding.

Topcon er verdens største produsent og leverandør av maskinstyring til anleggsmaskiner, samt software til bruk på bygg og anleggsplasser, ifølge pressemeldingen.

Tim Jørstad i Hesselberg leder satsningen og har hovedansvaret for Topcon. Han vil følge opp selgere, gi dem nødvendig opplæring og bistå dem i kundemøter. I tillegg vil han ha ansvaret for produktutvikling og sørge for at Hesselberg hele tiden er oppdatert på nyheter fra Topcon.

Annonse

Utleiemaskiner utstyres med Topcon

– Jeg vil utvikle våre tjenester og produkter fremover slik at vi blir en enda mer attraktiv samarbeidspartner for våre kunder, sier Tim Jørstad, og legger til at utleiemaskinene hos Hesselberg vil bli utstyrt med Topcon, noe som gjør at kundene kan teste ut systemet.

Her monteres en GPS-antenne fra Topcon. (Foto: Hesselberg)

Her monteres en GPS-antenne fra Topcon. (Foto: Hesselberg)

Sammen med seg på laget har han Hans Martin Hedum, som har lang erfaring fra bransjen. I Hesselberg vil han nå ha ansvaret for support og opplæring av Topcon. Han vil bistå selgere og sørge for opplæring av egne teknikere og mekanikere, samt support og opplæring av kunder.

– Med dette samarbeidet ønsker vi å styrke oss som totalleverandør for våre kunder, slik at de kun har ett firma og forholde seg til når det gjelder utstyr og maskiner. Flere spennende ting er på gang og vi vil utvide vår portefølje innen teknologi til bygg og anlegg fortløpende, avslutter Jørstad.