Racing-sensasjonen Isabell (17): Lanserer egen arbeidsklær-kolleksjon

Trass i sin unge alder – og at hun foreløpig ikke har lappen – har Isabell Rustad allerede rukket å imponere stort i racingmiljøet. Nå blir 17-åringen ambassadør for klesmerket L.Brador.

Isabell Rustad er datteren til motorsportslegenden Tommy Rustad. Hun kjører for HTB Racing og NMK Hadeland, og har i år tatt steget opp Porsche Sprint Challenge Scandinavia-mesterskapet. Der møter hun blant annet tøffe konkurrenter som Prins Carl Philip av Sverige.

– Herrebukser sitter ikke like bra på meg

Samarbeidet med L.Brador innebærer at det nå skal lages en egen Isabell Rustad-kolleksjon.

Annonse

– Det blir veldig stas å få klær som bærer mitt navn. Vi kommer til å bruke disse selv i teamet, samtidig som det blir mulighet for publikum å kjøpe noen av produktene, som caps og t-skjorter, i tillegg, sier hun i en pressemelding.

17-åringen kjører for HTB Racing og NMK Hadeland. (Foto: Skydda Norge)

For Isabell er det også av stor betydning at L.Brador retter fokus på tilpassede arbeidsklær for jenter, og at det produseres egne kolleksjoner tilpasset kvinner i alle yrkeskategorier.

– Det viktigste for meg er at merket jeg velger også produserer damestørrelser, selv om yrket mitt er mannsdominert. Herrebukser sitter ikke like bra på meg, og jeg synes det er viktig med mangfold i bransjen, også når det gjelder klær og utstyr. Kvalitet er en annen viktig faktor. Jeg har hatt andre type arbeidsklær tidligere, som ble ødelagt etter fem vask og måtte byttes ut ofte. Heldigvis holder L.Brador i lang tid og det setter jeg stor pris på, sier hun.

Komfort og sikkerhet

Karoline Klatran, markedssjef i L.Brador, sier varemerket er glade og stolte over samarbeidet med Isabell Rustad.

– Isabell har bevist at hun er et stort talent, som er seriøs og dedikert i sin satsing i racingmiljøet. Den autofile interessen er mer utbredt enn det folk tror. Dette gjelder både gutter og jenter, menn og kvinner, sier hun.

– Det er viktig at vi ser hvordan komfort og sikkerhet henger sammen. Er ikke klær og utstyr komfortabelt, kan det føre til at det ikke blir brukt. Arbeidsklær skal aldri være en begrensning i hverdagen, uansett hva man driver med. Det er heller ingen grunn til at kvinner skal jobbe med arbeidstøy eller personlig verneutstyr som ikke er tilpasset damekroppen, utdyper Klatran.

Isabell Rustad har i år tatt steget opp Porsche Sprint Challenge Scandinavia-mesterskapet. Der møter hun blant annet tøffe konkurrenter som Prins Carl Philip av Sverige. (Foto: Skydda Norge)