Ny drift- og vedlikeholdssjef i Mesta

Elin Vigrestad (44) blir ny konserndirektør for Drift og vedlikehold i Mesta. Hun overtar etter Kristin Folge som går til eiendomsbransjen.

Elin Vigrestad kommer fra stillingen som prosjektsjef for området Sør og Øst i Drift og vedlikehold. Der har hun levert sterke resultater både når det gjelder lønnsomhet og utvikling av organisasjonen, skriver Mesta i en pressemelding.

Elin Vigrestad kom til Mesta i 2019 som COO. Hun hadde da en mangfoldig lederkarriere i DNB bak seg. I 2021 valgte hun å gå inn i driften for å lære forretningen bedre å kjenne. Erfaringer hun tar med seg inn i den nye rollen.

Annonse

– Jeg er glad for at Elin Vigrestad takket ja til den nye rollen. Hun har stor strategisk og analytisk kapasitet, og er en god og klok leder. Jeg er helt trygg på at hun har mye å bidra med i den videre utviklingen av Drift og vedlikehold, og i Mesta som selskap, sier Marianne B. Røren, konsernsjef i Mesta.

– Jeg skal fylle store sko etter Kristin Folge, som har vært en svært god veiviser for forretningsområdet de siste årene. Jeg føler meg privilegert som skal få lov til å bygge videre på hennes gode arbeid, sier Elin Vigrestad.

Vigrestad overtar direktørrollen 1. august.