Skuffenyheter fra Lilleseth Kjetting

Lilleseth Kjetting kommer med flere nyheter i 2023. Først ut er to nye skuffer og et lunneskjær, og ifølge produktansvarlig Audun Aaserud, er det flere spennende nyheter på gang.

Lilleseth Hybridskuff er ifølge produsenten, en skuff med mange bruksområder, blant annet håndtering av snø, flis, jord eller lettere grusmasser.

Den har 6 mm platetykkelser og 12 mm Hardox frontstål, 6 mm innvendig avstivinger, S355 stålkvalitet i hele skuffen, pulverlakkert og leveres med helsveiset SMS redskapsfeste.

Annonse
Lilleseth Hybridskuff.

Lilleseth Hybridskuff. (Foto: Lilleseth Kjetting)

Store volum

Lilleseth Volumskuff er en kraftig skuff bygget for håndtering av store volummasser som korn, flis, snø eller tilsvarende masser.

Den er helt slett innvendig for at massene skal slippe lett. Skuffa har et volum på 2,3 m3, har 16 mm frontstål Hardox 400, langsgående slitestål under, egenvekten er 470 kg, leveres med SMS-feste og bredden er 260 cm.

– Dette er den perfekte skuff for deg som for eksempel har et flisfyringsanlegg og håndterer store volum med flis, uttaler Audun Aaserud.

Lilleseth Lunneskjær er et redskap for deg som driver i skogen med ved og tømmer.

Dette er et redskap for tømmerstabling, rydding av tømmerlunner eller velteplass. Skjæret monteres i traktorens frontlaster, eventuelt i fronthydraulikk med adapterramme. Skjæret har S355 stålkvalitet, leveres med helsveiset SMS redskapsfeste, bredde 200 cm, høyde 80 cm, sideforhøyninger 30 cm og vekten er 134 kg.

Lilleseth Lunneskjær.

Lilleseth Lunneskjær. (Foto: Lilleseth Kjetting)

Forhandlere

Ifølge Lilleseth Kjetting leveres alle frontmonterte skuffer med helsveiset redskapsfester, Hardox frontstål, og er produsert i S355 stålkvalitet. Skuffene er pulverlakkert. Skuffene kan leveres med redskapsfeste Trima/SMS, Euro, Triangel og BM.

Skuffene, lunneskjær, og resten av Lilleseths redskapsportefølje, selges gjennom Akershus Traktor og andre Lilleseth redskapsforhandlere.