Ønsker velkommen til anleggsmesse i vest

12. til 14. mai er det igjen klart for anleggsmesse i Haugesund. Da arrangerer MEFs lokallagsavdeling i Nord-Rogaland og Sunnhordaland Anlegg 2023 på Haugaland Travpark.

– Messa skulle vore arrangert i 2020, men då måtte vi avlyse på grunn av Covid-19, så vi ser verkeleg fram til å kunne gjennomføre Anlegg 2023 med stor utstilling, sosialt samvær og konkurransar. Messa omfattar fagområda og leverandørar for anlegg, drift og vedlikehald. Det vil og vere fokus på rekruttering til bransjen gjennom opplegg for lærlingar og skuleklassar i omengskommunane, sier Paul Olaf Baraas, regionsjef i MEF region Vest og messegeneral, da vi møter han på Arctic Entrepreneur.

Han forteller at så langt har vel 60 utstillere meldt seg på, og disse har fyllt opp i overkant av 60 prosent av utstillingsarealet (medio januar).

Annonse

Utstillingsområdet er på Haugaland Travpark, som er ca. 10-15 minutters kjøring fra Quality Hotel Maritim.

Klikk her for mer informasjon om Anlegg 2023 i Haugesund.

Veteraner og show

Nytt på Anlegg 2023 er Vestland Custom. Dette er en nyetablert lastebilutstilling for påkostede lastebiler i anleggsbransjen med motivlakk og andre flotte detaljer som er i daglig drift. Det vil bli premiering i flere kategorier for de som deltar.

– Nytt er også utstilling av veteranlastebilar og maskiner (eldre enn 30 år) som er restaurerte, og har vore i drift innan anlegg, drift og vedlikehald med tilhøyrande premiering av beste lastebil og maskin. Det er ein eigen jury som skal stå for vurderingane av premiering på veteranlastebilane, og maskinene og på Vestland Custom, sier Baraas.

Håper på mange besøkende

Ifølge Baraas har MEF reservert Quality Hotel Maritim og Thon Hotel Saga for utstillere og MEFs medlemmer, og det blir kveldsarrangement torsdag, fredag og lørdag.

Torsdag 11. mai er det leverandøraften, som er for utstillere og arrangørkomiteen med informasjon, mat og underholdning.

På fredag blir det sjømatbuffet i Maritim Hall. Det blir underholdning av Kjell Biggen Bigset/Klypa, og musikk av Queen Tribute Band, samt DJ Ellie.

Lørdag ettermiddag kommer Slogmåkene og holder show i Telt Cafe Rene på kaia, og på kvelden er det festmiddag der Rune Bjerga er konferansier og har stand up-show, mens Hanne Sørvåg og Det Norske Festorkester sørger for musikken. Det blir også utdeling av pris for beste stands.

– Sist vi hadde messe, i 2017, var det om lag 12 000 besøkande på messa og vi håpar på mange fleire besøkande i 2023. Vi gledar oss verkeleg til å sette Haugesund på kartet 12. – 14. mai 2023 da vi arrangerer Vestlandet si største messe for anlegg, drift og vedlikehald, avslutter messegeneral Paul Olaf Baraas.