Norges første Husqvarna Construction Concept Store i Bergen

Thor Heldal AS «gjenåpnet» nylig som Norges første Husqvarna Construction Concept Store, og tilbyr nå hele rangen av maskiner og utstyr fra den svenske produsenten.

– Vi kan melde om bra besøk på åpningen. Administrerende direktør i Bergen næringsråd, Monica Mæland, stod for den offisielle åpningen. Hun kappet snoren med Husqvarnas miljøvennlige batterikappsag, sier Endre Dyngeland, salgsleder maskin hos Thor Heldal AS.

Monica Mæland kutter snoren

Monica Mæland, administrerende direktør i Bergen næringsråd, uttalte at hun hadde vært med på mye, men aldri kippet snoren med en batterikappsag. (Foto: Thor Heldal AS)

I tillegg til selskapets øvrige sortiment, tilbyr de nå også hele rangen av Husqvarnas produkter som for eksempel håndholdte sager, gulvsager, veggsager, vibroplater, luftrensere, støvoppsamlere og rivningsroboter.

Annonse

– Det var mange kunder innom, og flere passet på å gjøre gode kjøp på åpningsdagen, sier Dyngeland. I tillegg til snorklipping og kakespising, fikk de fremmøtte også kurs i komprimering og betongsliping av produktspesialister fra Husqvarna.

Kurs i betongsliping

Produktspesialister fra Husqvarna holdt kurs i komprimering og betongsliping. (Foto: Thor Heldal AS)