Ny Pon-sjef

Ole-Petter Holene er ny administrerende direktør for Pon Equipment Norge. Den nye sjefen har jobbet med Cat-maskiner i over 20 år.

Ole-Petter Holene (46 år) er godt kjent i Pon-organisasjonen, og har bygd seg en lang karriere fra den gangen han begynte i Pay & Brinck Maskin rett etter studiet i Master Mechanical Engineering.

Holene er gårdsgutt fra Rakkestad i Østfold, og ble ansatt som prosjektingeniør i selskapet i 2000. Siden den gang har han jobbet som sjef for teknisk avdeling, produktsjef, segmentsjef for “heavy and general construction”. I 2007 gikk han over i stillingen som salgsdirektør for bygg og anlegg og har siden 2014 innehatt rollen som servicedirektør. Holene har i tiden etter Erik Solleruds avgang, august 2022, fungert som konstituert direktør.

Annonse

– Ole-Petter har under tiden opparbeidet en meget bred kompetanse, med sterk internasjonal salgserfaring og inngående kjennskap til Cat produktene, det norske markedet samt Pons egen salg- og serviceorganisasjon, skriver selskapet i en pressemelding.

Holene vil i tillegg inneha ansvar også for Pon Rental og SITECH i Norge, og rapporterer til Marc de Groen (CEO i Pon Nederland).

Pon Power (marine-delen av Pon i Norge) ledes som tidligere av Claus Høyer.