Ny landssjef hos Rototilt

Rototilt fortsetter å utvide salgsorganisasjonen i Norge. Michael Hällström er ansatt som Country Manager, og Hans-Ronald Hohlweg går over i en ny rolle som salgsansvarlig for QuickChange innen forretningsområdet Demolition.

Nyansatte Michael Hällström (54 år) kommer fra rollen som Sales Manager for Luna Norway og Country Manager for Luna Sweden. Han ser frem til å bli kjent med nye og eksisterende Rototilt-kunder. Han begynte i stillingen 30. januar.

– Det er veldig inspirerende å få lov til å jobbe med et så solid varemerke som Rototilt. Jeg har vært i bransjen, men på verktøysiden, og jeg har allerede mange kontakter i Norge. Fokuset mitt blir å utvikle kunderelasjoner og jobbe for at Rototilt skal levere bransjens beste service, sier Michael, i en pressemelding.

Annonse

Høyere etterspørsel

Ifølge Rototilt er hjemmemarkedene i Norge, Finland og Sverige er ekstra viktige, og de kjennetegnes av et bredt kundesamarbeid og en stor interesse for teknisk innovasjon.

– Norge er et viktig marked for alle produktene våre, og vi ser et stort potensial for blant annet QuickChange. Stadig flere oppdager fordelene med systemene våre, og det er veldig bra å kunne utvide organisasjonen for å oppnå høyere etterspørsel og nå flere segmenter, sier Markus Olofsson, nordisk markeds- og salgssjef.

– Det handler om maskinførere som er i verdenstoppen når det gjelder bruk av tiltrotatorer. Det preger også kravene og samtalene, som bidrar til vår tekniske utvikling, sier han.

– Satsingen er et ledd i et langsiktig arbeid for å etablere enda bedre tilstedeværelse hos kundene. Vi har allerede en god plattform i Norge, men med Michael på plass kan vi ta steget opp til neste nivå.

Ny distribusjonssentral

Som et ledd i satsingen på ettermarkedet har Rototilt åpnet en ny distribusjonssentral i Rosersberg, strategisk plassert utenfor Arlanda lufthavn nord for Stockholm. Dette skal innebære en stor forskjell for kunder i Norden, som nå kan bestille helt frem til klokken 16.00 for levering neste dag.

– Distribusjonssentralen kommer til å bidra til kortere ventetider, høyere fleksibilitet og bedre tilgjengelighet for kundene våre, sier Michael.

Rototilt har også ansatt en ny installasjonstekniker i Norge, Alexander Leistad. Sammen med de andre teknikerne og selgerne skapes det et erfarent og godt kjent team for ettermarkedet, ifølge selskapet.