Rykker opp som ny daglig leder i Feiring Asfalt

Etter fire år som driftsleder i Feiring Asfalt, rykker Ole Bjørnar Lunde opp i gradene og blir ny daglig leder. Samtidig går Karianne Evjen inn i rollen som ny driftsleder i selskapet.

– Dette er en veldig spennende utfordring som jeg gleder meg stort til. Vi er midt i en spennende tid med store miljøutfordringer og jeg ser virkelig frem til å bidra til at Feiring Asfalt jobber smartere, knekker de gode kodene og går i en grønnere retning, sier Ole Bjørnar Lunde, i en pressemelding.

Fungerende konsernsjef i Feiring, Knut Harald Ollendorff er fornøyd med å få Ole Bjørnar Lunde som ny daglig leder i Feiring Asfalt.

Annonse

– Vi er strålende fornøyde med at Ole Bjørnar har sagt ja til å ta på seg den rollen. Ole Bjørnar kjenner Feiring Asfalt godt etter mange år som driftsleder, der han har jobbet tett opp mot både Robert og gjengen i produksjon. Han har en unik og god forståelse for alle prosesser hos Feiring Asfalt, fra produksjon til salg og økonomi, og vi er på bakgrunn av dette trygge på at han er godt rustet til å fortsette det fantastiske arbeidet som er blitt lagt ned over mange år, sier Ollendorff.

Riktig bruk av teknologi blir viktig

Lunde har tidligere jobbet over ti år i bygg- og anleggsbransjen og nesten 20 år med organisasjonsutvikling – blant annet fra bistandsbransjen.

Nå ser han frem til å jobbe med det han omtaler som en veldig bra gjeng, i et spennende og fremtidsrettet konsern.

– Det jeg liker så godt med Feiring er at det er en sterk kultur for hele tiden å søke nye løsninger og utfordre den tradisjonelle måten bransjen tenker på. Det handler ikke bare om økonomi og aksjekurs, men vel så mye om forskning, utvikling og bruk av teknologi, sier Lunde.

Han er tydelig på at nettopp teknologi blir viktig for å effektivisereog utvikle driften til Feiring i årene som kommer.

– Jeg tror vi skal være så ærlige og si at vi står foran noen tøffe år. Da er det viktig at vi tenker enda smartere enn vi gjør i dag. Vi må gripe fatt i de teknologiske mulighetene som finnes, og bruke det til å jobbe smartere og mer effektivt, sier han.

Ny driftsleder

Karianne Evjen tar også steget opp og inn i rollen som driftssjef for Feiring Asfalt. Hun har jobbet for Feiring i fem år som prosessoperatør og maskinfører.

– Dette er en mulighet jeg ikke kunne si nei til. Jeg trives så godt i Feiring Asfalt sammen med den dyktige gjengen som er her. Vi går inn i en spennende tid, med både store muligheter og noen utfordringer. Nå gleder jeg meg til å komme ordentlig inn i jobben og bidra til å videreutvikle driften av selskapet, sier Evjen.

Samtidig som Ole Bjørnar Lunde blir ny daglig leder går Karianne Evjen inn i rollen som ny driftsleder i Feiring Asfalt. (Foto: Feiring)