Pon Equipment med nytt anlegg i Trondheim

Tidligere i januar flyttet Pon-avdelingen i Trondheim fra gamle og trange lokaler på Tunga, til nye og flotte lokaler på Tiller.

Trondheimsavdelingen til Pon Equipment på Tunga ble åpnet midt på 60-tallet. Et stort behov for mer plass og mer moderne fasiliteter, i tillegg til lokale utviklingsplaner på Tunga, førte til beslutningen om å flytte til Tiller.

Tiller er et område i bydelen Heimdal i Trondheim kommune, et knutepunkt for mye næringsvirksomhet og i og med en så viktig innfartsåre til Trondheim som E6 er, var Tiller et naturlig valg for de nye lokalene for distriktet Midt-Norge, ifølge en pressemelding fra Pon Equipment.

Annonse

Flere under samme tak

Bygget har en grunnflate på 3500 m2 og med 4400 m2 i bruksareal. Tomta er på 16 mål. I alt rommer bygget 21 kontorer, verksted med fire løp i tillegg til komponentverksted. Bygget inneholder også fasiliteter som vaskehall, lakkhall, delelager, sveiseverksted, slangeverksted, vaskehall, bruktavdeling og utstyrshub.

I tillegg til Pon Equipment og Pon Rental, vil Pon Energy Rental (tidligere Energyst) og SITECH ha kontorer i samme bygg.

– Det er trivelig med kompetanse på flere områder i bygget. Det kan by på noen gode samtaler i kantina, sier avdelingsleder Kenneth Bratseth.

Totalt, inkludert Pon Rental, SITECH og Pon Energy Rental og utemekanikere som er innom, jobber 59 personer ved Trondheimsavdelingen.

Kenneth Bratseth, avdelingsleder Pon Equipment, Trondheim. (Foto: Pon Equipment)

Mer tilgjengelig

– Det har vært et par hektiske år med planlegging av det nye bygget og gjennomføring av flytteprosessen. Heldigvis har jeg hatt god hjelp av Lars Fyhn Stene fra Pon Rental, sier Bratseth.

Ifølge Bratseth gjør det nye anlegget på Tiller Pon mer tilgjengelig for kundene, og med større lokaler og uteareal får maskinleverandøren bedre plass til maskiner i utleie- og bruktflåten, i tillegg til de som skal klargjøres for kunder.

– Det var på høy tid å flytte fra lokalene på Tunga. Arealene på Tiller gir oss større muligheter til å utføre jobber vi tidligere har måttet overlate til andre avdelinger. Å ha mer kompetanse under samme tak ser jeg på som en stor fordel, sier Ole-Petter Holene, administrerende direktør i Pon Equipment.