Storslått 50-årsfest for Lindland Maskin

I år er det 50 år siden Jan Arvid Lindland kjøpte sin første gravemaskin og la grunnlaget for Lindland Maskin AS. Det som startet med én mann og én Brøyt, er i dag ca. 80 ansatte og en omsetning på ca. 200 millioner kroner (2021).

50-årsjubileumet ble markert for full maskin på Rosfjord Strandhotell, i Lyngdal, lørdag 3. desember med et stort antall gjester.

Talkshow-kongen Harald Rønneberg fyrte opp stemningen slik bare Harald kan, og en rekke arbeidsjern ble hyllet, trampeklappet og satt pris på for trofast tjeneste i 10, 15, 20, 25, 30 og helt opp i 40 år.

Annonse

Les historien her: Viderefører Lindland-museet

Tre brødre og mor Lindland. F.v. Roar, Sigve, Thorhild Marie og Jan. (Foto: Media Sør)

Det har vært et spesielt år, der grunnlegger Jan Arvid Lindland gikk ut av tiden i starten av året. Han ønsket at vi skulle feire skikkelig, og vi er helt sikre på at han ville vært stolt av å se gjengen som bygger videre på fundamentet han har lagt, skriver selskapet i en melding.

Les også: Racing-entreprenøren