Ny Valvoline-sjef

Valvoline Oil AS har ansatt Ariane Struyf som ny daglig leder. Hun kommer fra stillingen som adm. dir. i CarNext Norway, som nylig avsluttet sin B2C-virksomhet i Norge.

– Timingen var perfekt for vår del og Valvoline Oil AS er utrolig takknemlig for at Ariane har sagt ja til å lede laget vårt. Vi gleder oss til å få inn ny kompetanse i et godt veletablert selskap med lange tradisjoner, sier styreleder Thomas Talén.

– Valvoline Oil AS har de siste årene vært gjennom en restruktureringsprosess, og det er positivt å se at vi har en sterk økning i salgsinntektene i 2022, i en tid og i en verden som er krevende, sier Talén videre.

Annonse

Nye høyder

Struyf har lang fartstid fra bilbransjen og har i en årrekke vært sentral i BMW-systemet. Hun kjenner derfor godt de utfordringer bilbransjen står overfor i forbindelse med det grønne skiftet. Gjennom sine tidligere roller har hun vist solid evne til å se potensial, utvikle og skape store verdier gjennom sitt arbeid.

– Et marked i endring er et marked med muligheter, sier Ariane Struyf, og legger til at hun gleder seg til å bli en del av et team med høy faglig kompetanse og gode tekniske kvaliteter.

– Sammen skal vi løfte laget til nye høyder, sier hun entusiastisk.

Annonse

Ariane Struyf tiltrer 1. desember 2022.