The Coring Company har inngått avtale med Mesta

Den norske teknologibedriften The Coring Company, som utvikler digitale løsninger for entreprenør- og gruveindustrien, lanserte tidligere i år sin nye software, Sample Control System (SCS). Nå skal det prøves ut hos Mesta.

Med produktet SCS Construction, som er spesielt tilpasset arbeid med grunnundersøkelser, får entreprenørbransjen et kraftig verktøy for å redusere risiko, kostnader og Co2 avtrykk ved feltarbeid, skriver The Coring Company i en pressemellding. I høst har selskapet inngått avtale om uttesting av sitt produkt med Mesta, et av Norges største entreprenørselskap med fokus på digital innovasjon.

– Bedre oversikt, lavere risiko

CEO og gründer av The Coring Company, Frida Vonstad, konstaterer gjennom avtalen med Mesta at produktet SCS Construction treffer markedet godt.

Annonse

– Vi er svært fornøyde med å få en aktør som Mesta i vår kundeportefølje. Gjennom vårt produkt SCS Construction tar vi sikte på å dekke et stort behov for digitalisering innen entreprenørbransjen. Vår digitale løsning for planlegging, risikokartlegging og optimalisering vil bidra til bedre oversikt og lavere risiko i feltoperasjoner. Alle involverte parter vil få god oversikt gjennom bruk av den digitale plattformen SCS Construction, uttaler Vonstad i pressemeldingen.

Terje Hansen og Siv Teigen fra The Coring Company er ute for å teste programvaren SCS Construction.
(Foto: The Coring Company)

Spente på å få testet løsningen

Mesta har et mål om å bli bransjens digitale mester. Anleggsleder Grunnundersøkelser hos Mesta, Ole Divino Randmæl, uttrykker entusiasme over å kunne få teste produktet SCS Construction.

– Mesta Grunnundersøkelser ser et stort potensial i å digitalisere både data og arbeidsflyt ved utførelse av geotekniske grunnundersøkelser. Vi er spente på å få testet ut løsningen til The Coring Company, da vi tror at digitalisering av en større del av verdikjeden vil være med på å forbedre både produksjonsprosesser og leveranse, sier Randmæl.