Nordmann inn i ITA

Under World Tunnelling Congress (WTC) i København ble Sindre Log valgt inn i styret i International Tunnelling and Underground Space Association (ITA).

Ti medlemsbedrifter i Norsk forening for fjellsprengingsteknikk (NFF) deltok på fellesstand i Bella Center i København, da World Tunnelling Congress (WTC) ble arrangert i september.

– Det ble en vellykket World Tunnelling Congress (WTC) i København. I tillegg til medlemsbedriftene samlet tre andre norske bedrifter seg rundt oss, så sammen med Protan, Pretec og Devico ble vi et hyppig besøkt norsk hjørne i utstillingsområdet, skriver Norsk forening for fjellsprengingsteknikk (NFF) i en melding.

Annonse

Norsk forening for fjellsprengingsteknikks (NFF) stand i Bella Center i København under årets World Tunnelling Congress (WTC). (Foto: Ruth Haug)

Inn i ExCo

Under WTC avholder ITA generalforsamling, og det var ifølge NFF ekstra spennende i år, da Norge stilte med egen kandidat til styret (Executive Committee, ExCo).

– Vi var glade og fornøyde da det ble klart at Sindre Log, Sintef, skal representere NFF og den norske tunnelbransjen i dette forumet i minst tre år framover, skriver foreningen i meldingen.

International Tunnelling and Underground Space Association (ITA):

Grunnlagt i 1974 på initiativ av nitten nasjoner. Siden den gang har ITA utviklet seg betydelig. For tiden samler ITA 78 medlemsnasjoner og 266 bedrifts- eller individuelle tilknyttede medlemmer.