Digit på Norgesturné

Digit er på veien fra Tromsø og sørover med roadshow hvor man kan møte leverandører, få inspirasjon og faglig påfyll.

Medlemmene i Digit er graveentreprenører, anleggsgartnere, brønnborere og andre VMT-bedrifter over hele Norge. Digit er en del av Brødrene Dahl og blant målene er å forenkle hverdagen for medlemmene, ifølge en pressemelding fra selskapet.

– I en stadig mer kompleks hverdag med økende krav til internkontroll, opplæring, dokumentasjon og effektivitet, kan Digit bidra til å få gode løsninger på plass, sier Digit-leder Jørgen Baardson.

Annonse

Høst og vår

Baardsons kollega Hilde Sivertsen Fossing er prosjektleder for roadshowet som startet 17. august i Tromsø og ender foreløpig 25. oktober i Hønefoss. På Jessheim blir det oppstart igjen 13. april 2023 og det hele skal etter planen være gjennomført 10. mai, med Sarpsborg som endestasjon.

Ifølge Digit har de lagt vekt på å utarbeide nye konsepter og stordriftsfordeler som inkluderer markedsføring, innkjøpsprogrammer, kurs og opplæring.

Et helt nytt design ble lansert i februar 2022 inkludert profilmateriell som medlemmene kan markere Digit-tilhørigheten med. Digit.no er samtidig relansert som et forbrukerrettet tilbud hvor det skal være lett å søke seg frem til en entreprenør i sitt eget nærområde.

På roadshowet til Digit får medlemmene møte leverandører, få inspirasjon og faglig påfyll. (Foto: Brødrene Dahl)

Arctic Trucks

– Vi føler at mye er ugjort overfor gruppen som medlemmene våre utgjør. Under roadshowet inviterer vi blant annet til møter med leverandører som naturligvis også har gode tilbud, gjennomgang av IT-systemer og annet som kan forenkle hverdagen, sier prosjektleder Hilde Sivertsen Fossing.

– Naturligvis byr vi også på mat og drikke som et sentralt element i sosialiseringen hvor folk kan lære hverandre å kjenne, utveksle erfaringer og bygge nettverk. Medlemmene leverer ulike typer tjenester og det er godt å etablere supplerende samarbeid, sier hun.

Verktøy, arbeidsklær og kjemi er noe av det som blir fremvist og gjennomgått under Digits roadshow. For showet har Arctic Trucks dessuten pimpet en Toyota Hilux AT32 som er fylt til randen med utstyr som graveentreprenører kan ha nytte av.

I meldingen opplyses det om at leverandøren Bacho bidrar med demonstrasjon av verktøyvogner i ulke størrelser. Furnes Jernstøperi viser gategods for VA-bransjen, mens AVK viser det gjengefrie koplingsprogrammet Supa Lock. Milwaukee sponser batteridrill til konkurranse på hver stopp. Isiflo og Kingspan er også blant samarbeidspartnerne.